Lekker Zwols

Oude vismarkt 31
8011 TA Zwolle
E : info@lekkerzwols.nl
T: 038 421 06 52

Lekker Zwols: een lokale droom

Oorspronkelijk kom ik uit een echte ondernemersfamilie, en had altijd al de droom om na de horecavakschool afgerond te hebben een eigen eetcafé in Zwolle te beginnen. Nadat ik de horecavakschool had afgerond heb ik besloten om eerst meer ervaring op te doen in de horeca en mijn droom nog even te laten rusten.

een eetcafé in Zwolle

Na 15 jaar bij verschillende horecazaken gewerkt te hebben begon het te kriebelen, het idee van een eigen zaak met mijn eigen gasten en eigen ideeën kwam steeds meer in beeld. Samen met Marinka, mijn vriendin die ook al jaren in de horeca werkt, hebben wij besloten de grote stap te zetten en zijn we begonnen om onze droom werkelijkheid te maken; een eetcafé in het centrum van Zwolle. We gaan onze passie voor Zwolle en haar lokale producten delen met anderen en willen met ons eetcafé een plek creëren waar iedereen zich thuis voelt. Als geboren en getogen Zwollenaren vinden wij het namelijk erg leuk en belangrijk om de lokale leveranciers te steunen maar ook om onze gasten kennis te laten maken met deze heerlijke lokale producten van goede kwaliteit. Elke dag zijn we bezig om onze contacten uit te breiden en nog meer Zwolse samenwerkingen tot stand te laten komen.

Lekker Zwols

Omdat Marinka en ik graag lokale producten willen promoten in ons eetcafé in het centrum van Zwolle en we het belangrijk vinden dat iedereen zich welkom voelt bij ons, was de naam al snel gekozen. Wat voor ons belangrijk is dat je op elk moment van de dag binnen kan lopen voor waar je op dat moment ook maar zin in hebt. Daarom is het bij ons ook geen probleem om een broodje als avondeten te bestellen, of een lekkere malse biefstuk als lunch. Het kan allemaal, en dat gewoon lekker op zijn Zwols.

Eindelijk zo ver..

Nadat we onze prachtige locatie aan het gasthuisplein totaal verbouwd hebben, was het dan eindelijk zo ver; op 7-7-2017 openden wij voor het eerst onze deuren.  en zijn we  ontzettend blij met alle reacties van onze gasten. Ook hebben we in een halfjaar tijd meerdere samenwerkingen kunnen sluiten met nieuwe Zwolse leveranciers en hebben we onze eigen label koffie ‘Lekker Zwols koffie’. We hopen in de toekomst nóg meer gasten blij te maken met onze gastvriendelijkheid, laagdrempeligheid en heerlijke gerechten van goede kwaliteit.

De producten van Lekker Zwols

Lekker Zwols koffie

Een koffie welke zich kenmerkt door een goede balans van frisse zuren, gecombineerd met de mooie tonen van mokka en chocolade. Kracht ●●●○○ Body ●●●●○ Zuren ●●○○○ Mild ●●○○○ Smaaktonen: citrus fruit, chocolade, mokka. 80 % Arabica 20 % Robusta.

Zwols Sproakwater & Zwols slokje

Zwols gebrouwen Bohemean Bier